Fredag 13.april 2018 sang Vokando direkte på TV2 i semifinalen i Norske Talenter med flere hundre tusen seere foran TV-apparatene. Takk til alle som  gav oss sin stemme i semifinalen! Du kan se opptredenen ved å klikke her.

Tidlig høst 2017 gikk vi videre fra precast for Norske Talenter til "audition" som ble innspilt lørdag 21.oktober. Vi sang «She Bangs» av Ricky Martin. "Audition" ble sendt på TV fredag 23.februar 2018. Du kan se opptaket ved å klikke her. Dommerne ga konstruktive både positive og negative tilbakemeldinger: De mente vi burde slå oss mer løs på scenen, og at vi burde ta oss en tur på byen! Bjarne Brønbo var negativ – han likte ikke denne type grupper. Etter tre ja og et nei gikk vi videre til "dommerutvelgelse".

"Dommerutvelgelsen" ble tatt opp lørdag 9.desember. Vi sang «Thinking ‘Bout Somethin’» av Hanson. Du kan se opptredenen som ble sendt på TV 23.mars 2018, ved å klikke her. Denne gangen fikk vi fire ja fra et begeistret dommerpanel. En tur på byen hadde gjort underverker. 

Etter dommernes utvelgelse var vi nå klare for semifinale og direktesendt TV, der vi altså sang vi Uptown Funk av Bruno Mars. En fantastisk opplevelse! Vi hadde sterke konkurrenter og etter en spennende kveld ble utfallet for vår del at vi ikke gikk videre til finalen. 

Takk til TV2 og alle som har støttet oss underveis for en flott opplevelse!